Expressie.nl

Beeldenworkshop of 3 P = plâtre, papier maché, peinture

BEELDENWORKSHOP papier maché.

In een dag een beeld maken kan dat? Ja dat kan!

Ooit heb ik een procédé ontwikkeld om van hout, specifiek papier en papier-maché beelden te maken. Ze zijn licht, ze zijn mooi en ze zijn verrassend eenvoudig te maken!. We beginnen met een demonstratie en daarna ga jezelf aan ‘t werk.

Hou je van Afrikaanse figuren, nomaden, sjamanen of Egyptische dansers, of toch liever een jogger, een moeder met kind of een stoere held?…eigenlijk is alles mogelijk. In het atelier en op de site staan vele voorbeelden.

Tijd: 10.00-16.00-30, € 70,- p.p. incl. drankjes en lunch.
Bel: 0624504757 of stuur een mail.

Beelden workshop kan uiteraard ook op aanvraag als bedrijfsuitje/familiefeestje.op aanvraag

BEELDENWORKSHOP 3P techniek. 30 september en 7 oktober

In de 3 P techniek bouw je eerst het beeld op van klei, daarna gaan we met gips aan de slag. De huid van papier-maché geeft ons de mogelijkheid het beeld te beschilderen. Het is een iets uitgebreidere techniek dan het beeld van papier-maché allen zoals hierboven beschreven. Het effect wordt eerder als keramiek omschreven. Ik schrijf deze workshop uit op twee zondagen en start er één op wanneer er genoeg belangstelling is. De dag incl. alle materialen en koffie/thee en lunch kost € 70,- p.p. We starten om 10.00 uur. Als je belangstelling hebt laat mij dat dan weten via de mail, dan zet ik je op de lijst.

  

Verzameling van vrolijke creaties tijdens de laatste 3P dag. kijk ook bij “nieuws”.

 

Beelden van papier maché, andere techniek, ander reslutaat.