Expressie.nl

Beeldenworkshop of 3 P = plâtre, papier maché, peinture

BEELDENWORKSHOP papier-maché en schilderen. DAGCURSUS.

In één dag een papier maché-beeld maken kan dat? Maar door Corona nu even niet. Zodra het weer kan schrijf ik nieuwe data uit voor beide workshops.

Ik heb een procédé ontwikkeld om van hout, specifiek papier en papier-maché beelden te maken. Ze zijn licht, ze zijn mooi en ze zijn verrassend eenvoudig te maken!. We beginnen met een demonstratie en daarna ga jezelf aan ‘t werk.

Hou je van Afrikaanse figuren, nomaden, sjamanen of Egyptische dansers, of toch liever een jogger, een moeder met kind of een stoere held?…eigenlijk is alles mogelijk.                                      Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Tijd: 10.00-16.30-17.00, € 70,- p.p. incl. alle materialen en drankjes en lunch.
Bel: 0624504757 of stuur een mail.

 

 

BEELDENWORKSHOP  Boetseren, gips en schilderen. DAGCURSUS.

In de 3 P techniek bouw je eerst het beeld op van klei, daarna gaan we met gips aan de slag. De huid van papier-maché geeft ons de mogelijkheid het beeld te beschilderen. Het is een iets uitgebreidere techniek dan het beeld van papier-maché allen zoals hierboven beschreven. Het effect wordt eerder als keramiek omschreven. Ik schrijf deze workshop uit op 16 februari 2020 zondag en start er één op wanneer er genoeg belangstelling is. De dag incl. alle materialen en koffie/thee en lunch kost € 70,- p.p. We starten om 10.00 uur. Als je belangstelling hebt laat mij dat dan weten via de mail, dan zet ik je op de lijst.

Tijd: 10.00-16.00-30, € 70,- p.p. incl. drankjes en lunch.
Bel: 0624504757 of stuur een mail.

Beelden workshop kan uiteraard ook op aanvraag als bedrijfsuitje/familiefeestje.op aanvraag

  

3P techniek, “Evenwicht” dezelfde techniek als de Tuure-luurders.

   

Tuure-luurders, 3P techniek, waarbij diverse vormen/creaties mogelijk zijn.

 

 

 

  

Verzameling van vrolijke creaties tijdens de laatste 3P dag. kijk ook bij “nieuws”.

 

Beelden van papier maché, andere techniek, ander reslutaat.