Expressie.nl

Kunstweek

Zomerweek in Ravenswoud-Fochteloërveen 17-22 augustus

In “de Witte Raaf ” zal ik in augustus een Nederlandse Zomerse kunst-5-daagse organiseren.

Deze zeer goed verzorgde bed en breakfast van Amanda en Machiel is onze ideale uitvalsbasis, ligt in een prachtig natuurgebied (neem je wandelschoenen en verrekijker mee), kent stille plekjes als je even alleen wilt zijn, kent gezellige “hang-banken” als je wilt socialisen. Wij staan 100% achter dit echtpaar en hun locatie en hebben er zin in, om er met jullie een leerzame en gezellige zomer-kunst-week van te maken. Nu dat de deur “Huedour” is dichtgegaan, is het raam van “de Witte Raaf” geopend.

De 5-daagse (5 nachten) zullen bestaan uit landschap schilderen (om en nabij de boerderij), collage technieken (o.a. 3 D- de Vogels) en voor de extra harde werkers de Tureluurders met boetseerklei en gips. Een heerlijk weekje, waarin je je creativiteit en kundigheid optimaal kan ontwikkelen. Uiteraard kan je ook alle dagen schilderen. Dagelijks les van 10.00-12.00 en van 14.30-16.30/17.00 uur. Aan het eind van de middag bespreken we het werk onder de grote lindeboom met in ons hand een heerlijk koel drankje.

De warme en welkome sfeer (daar hebben we goede ervaringen mee), logies en alle maaltijden worden verzorgd door Amanda en Machiel. (en Wouter helpt mee in de keuken)

Tijd: aankomstdag donderdag 17 augustus tussen 17.00-18.00 uur, kamer en installeren. Rond 19.30 gaan we aan tafel.

Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag zijn de kunstdagen.

Dinsdagochtend (22e augustus) richten we een overzichts-expositie in van het gemaakte werk, daarna ruimen we op en sluiten we af met koffie en wat lekkers (rond 11.00 uur af.)

Prijzen: € 250,- voor het kunstgedeelte Violet 0624504757

en v.a. € 650,-  logies, het welkomst-diner, alle maaltijden en 2 drankjes tijdens die maaltijden (er is een ijskastje met extra drankjes op de gang tegen betaling) Koffie en thee de gehele dag te nemen. Er zijn diverse mogelijkheden/prijzen m.b.t. de indeling van de kamers.

Toeristenbelasting en BTW zitten inbegrepen in de prijs. Max.10, min. 5 deelnemers. Deadline voor inschrijving deelname 14 july.

Tel. de Witte Raaf,  Amanda: 0611110982 of Machiel: 0653957470 wil je meer over de mogelijkheden van de kamerindeling weten, mail dan naar info@de-witte-raaf.nl

Na opgave krijg je van ons de bevestiging met een materiaallijst, de bankgegevens en de routebeschrijving.

Vergeet niet eventuele allergieën/dieetwensen door te geven.

Er wordt uitsluitend vegetarisch (wel met een enkele vis-variant) gekookt.